Videnregnskaber

I de senere år er der blevet fokuseret mere og mere på begrebet viden. Mange relaterer viden til de nye virksomheder indenfor IT og Biotek, men faktisk bygger alle virksomheder ene og alene på viden.

Den øgede konkurrence kombineret med den evige teknologiske udvikling fordrer, at virksomheder bør have en løbende proces, der sikrer, at virksomheden hele tiden er på forkant med sine produkter og ydelser i forhold til såvel kunderne som konkurrenterne.

Mange virksomheder arbejder relativt reaktivt i denne proces - først når problemerne med at følge med kundernes behov eller konkurrenternes tilbud dukker op, begynder man at udvikle sine egne produkter eller ydelser.

Men hvorfor vente til at man har fået problemerne ? Ved systematisk at arbejde med viden, vil man hele tiden kunne reagere proaktivt.

En forskergruppe fra Handelshøjskolen har igennem flere år arbejdet tæt sammen med en række virksomheder og organisationer for at få skabt en guideline for udarbejdelse af videnregnkskaber. I min tid i PFA var jeg selv en aktiv deltager i dette projekt og kan derfor tilbyde min assistance til virksomheder, der ønsker at arbejde mere systematisk med viden.

Læs mere her om guidelines for videnregnskaber

ECO-TEAM statsautoriseret revisionsanpartsselskab - cvr.nr. 27966675 - Blokken 90 - 3460 Birkerød - Telefon 45 82 25 80 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.